TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Křupavá jablka

Zpět
  • Autor: zandal
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

med, skořice

Energetická hodnota celkem: 2408 kJ

Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 79, SAFA (g): 6, Cukry (g): 45, Vláknina (g): 11, Sůl (g): 2

Postup přípravy

Troubu si předehřejeme na 200 °C. Jablka odjádříme a nakrájíme na malé kousky a podusíme s trochou vody a skořicí cca 5 minut. Pouze do změknutí, nikoli do rozvaření. Z ovesných vloček, cottage cheese, medu a ořechů si připravíme důkladným promícháním drobenku. Do zapékací mísy vlijeme jablka, dáme na ně posypku a vložíme do trouby péct na 15-20 minut do vytvoření křupavé krusty. Energetická hodnota 1 porce: 2613 kJ, 87,5 g sacharidů, z toho 31,4 g cukry, 30 g bílkovin, 18,7 g tuků a 13,7 g vlákniny

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři