Jahelník
- Uživatelský recept
- Autor: babika
- Porce: 10.00
- Doba přípravy (min.): 90
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jáhly (v suchém stavu) | 250 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 500 |
Vejce celá průměr | 220 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 150 |
Jablka | 500 |
Vlašské ořechy | 15 |
Energetická hodnota celkem: 10322 kJ
Bílkoviny (g): 72,
Tuky (g): 49,
Sacharidy (g): 424
SAFA (g): 17
Cukry (g): 231
Vláknina (g): 33
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1032 kJ
Bílkoviny (g): 7.2, Tuky (g): 4.9, Sacharidy (g): 42.4 SAFA (g): 1.7 Cukry (g): 23.1 Vláknina (g): 3.3 Sůl (g): 0.1
Dochucovadla:
250 g jahel, 1 litr mléka nebo 1/2 l mléka a 1/2 l vody, 4 vejce, 150 g cukru, sůl, jablka, oříšky, špetka soli
Postup přípravy
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se