TOPlist


Veprove medajlonky s horcicno-peprovou omackou

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová panenka libová350
hořčice hrubozrnná20
vinný ocet20
Smetana na vaření 12%20
Máslo čerstvé30
arašídový olej20

Energetická hodnota celkem: 2886 kJ

Bílkoviny (g): 72, Tuky (g): 43, Sacharidy (g): 2 SAFA (g): 25 Cukry (g): 2 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1443 kJ

Bílkoviny (g): 36, Tuky (g): 21.5, Sacharidy (g): 1 SAFA (g): 12.5 Cukry (g): 1 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

pepř v nálevu 1 lžíce,sůl

Postup přípravy

1. Kolecka pannenky osmazime asi 5-8minut na kazde strane. Uchovame v teple 2. Do panve vlozime ocet a horcici a varime asi 1 minutu michajice drevenou vareckou. vmichame smetanu a zeleny pepr a varime asi 1 minutu

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma