TOPlist


Mrkvová pomazánka

  • Uživatelský recept
  • Autor: amabile
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 5

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mrkev70
Tvaroh polotučný průměr150
Hořčice plnotučná průměr20

Energetická hodnota celkem: 806 kJ

Bílkoviny (g): 18, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 15 SAFA (g): 4 Cukry (g): 12 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

sůl, pepř

Postup přípravy

Mrkev očistíme, nastrouháme na hrubém struhadle, vmícháme do tvarohu, přidáme plnotučnou hořčici, osolíme, opepříme a podáváme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma