TOPlist


Filé z tresky s rajčaty, paprikou a kuskusem

  • Uživatelský recept
  • Autor: Merula
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 25

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Treska100
Kuskus (v suchém stavu)25
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)7
Paprika žlutá 75
Rajčata Cherry125
Voda, minerální vody bez příchutě100

Energetická hodnota celkem: 1180 kJ

Bílkoviny (g): 23, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 28 SAFA (g): 1 Cukry (g): 7 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

Sůl, pepř, kurkuma, bazalka

Postup přípravy

Filé nakrájíme na kostky, rajčata na půlky, papriku na kostičky. Na oleji nejprve rychle osmahneme filé (není potřeba dlouho, jem co "zbělá"). Přidáme rajčata a papriku,nasekanou bazalku v množství podle chuti, osolíme, opepříme, zasypeme lžičkou kurkumy. Podlijem trochou vody a mícháme . Můžeme na minutu dvě přiklopit pokličkou Zelenina by neměla být úplně udušená, je chutná, když je vlastně polosyrová..Pak nasypeme kuskus, opět podlijeme, rychle zamícháme a přiklopíme pokličkou. Oheň vypneme. Kuskus rychle dojde.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma