TOPlist


vepřová čína

  • Uživatelský recept
  • Autor: Atari
  • Porce: 3.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)50
Vepřová pečeně libová625
Pór137
Paprika červená74
Paprika zelená139
Paprika žlutá 109
Voda, minerální vody bez příchutě500
Hotová jíška (v suchém stavu)5

Energetická hodnota celkem: 5649 kJ

Bílkoviny (g): 151, Tuky (g): 71, Sacharidy (g): 31 SAFA (g): 15 Cukry (g): 18 Vláknina (g): 8 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1883 kJ

Bílkoviny (g): 50.3, Tuky (g): 23.7, Sacharidy (g): 10.3 SAFA (g): 5 Cukry (g): 6 Vláknina (g): 2.7 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

směs koření na čínu, sůl, pepř, světlá jíška

Postup přípravy

Na oleji krátce osmahneme maso, aby se zatáhlo. Přidáme pórek (nebo cibuli), a na větší kostky nakrájené papriky. Podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou, dokud není zelenina měkká. Dochutíme směsí koření na čínu, solí a pepřem. Případně trochu zahustíme. Podáváme s vařenou rýží.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma