TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Lilková matla - pomazánka

Zpět
  • Autor: Sibule
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 10.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, citr. štáva

Energetická hodnota celkem: 1135 kJ

Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 22, Sacharidy (g): 17, SAFA (g): 2, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 114 kJ

Bílkoviny (g): 0.3, Tuky (g): 2.2, Sacharidy (g): 1.7, SAFA (g): 0.2, Cukry (g): 1.1, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Lilek upečeme /viz recept ratatoulle/. Vychladlé rozmixujeme s upečeným česnekem, citronovou štávou, oilivovým olejem, ev. lžičkou majonézy (nemusí být). Množství česneku, oleje a citronové štávy odhadem, každý dle chuti. Mažeme na nasucho opečený tmavý nebo světlý toast, podáváme s listovými saláty.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři