TOPlist


azu potarsku

  • Uživatelský recept
  • Autor: balupa
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová kýta380
Cibule150
Paprika bílá150
Paprika červená150
Rajčatové pyré100
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)30

Energetická hodnota celkem: 4111 kJ

Bílkoviny (g): 82, Tuky (g): 57, Sacharidy (g): 34 SAFA (g): 15 Cukry (g): 20 Vláknina (g): 11 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1028 kJ

Bílkoviny (g): 20.5, Tuky (g): 14.3, Sacharidy (g): 8.5 SAFA (g): 3.8 Cukry (g): 5 Vláknina (g): 2.8 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl, pepř, 1/2,, masox

Postup přípravy

Vepřovou kýtu nakrájet na nudličky, cibuli osmahnout na oleji, dusit maso do poloměkka, pak přidal pokrájená rajčata, papriky (bíl a červená), po změknutní přidat rajčatový protlak.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma