TOPlist


kapr na zelenině

  • Uživatelský recept
  • Autor: Majka63
  • Porce: 2.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kapr400
Máslo čerstvé15
Olej olivový10
Cibule50
Fazolky300
Mrkev150

Energetická hodnota celkem: 3801 kJ

Bílkoviny (g): 80, Tuky (g): 46, Sacharidy (g): 41 SAFA (g): 17 Cukry (g): 25 Vláknina (g): 15 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1901 kJ

Bílkoviny (g): 40, Tuky (g): 23, Sacharidy (g): 20.5 SAFA (g): 8.5 Cukry (g): 12.5 Vláknina (g): 7.5 Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Na dno pekáčku trochu olivového oleje, nahrubo cibuli, na to na hranolky mrkev a zelené fazolky (mražené), na to položit filet z kapra. posolit, pokmínovat, navrch na rybu položit lístky másla a dát péct do trouby ccy na 3/4 hodiny.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma