TOPlist


Těstoviny s tuňákem

  • Uživatelský recept
  • Autor: Materi
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Těstoviny (v suchém stavu)500
Tuňák ve vlastní šťávě270
Česnek10
Rajčata 200
Petržel - nať10
Máslo čerstvé20
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)20
Kukuřice sterilovaná zlatá bez přidaného cukru (Bonduelle)130

Energetická hodnota celkem: 10590 kJ

Bílkoviny (g): 129, Tuky (g): 52, Sacharidy (g): 385 SAFA (g): 18 Cukry (g): 29 Vláknina (g): 20 Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 2648 kJ

Bílkoviny (g): 32.3, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 96.3 SAFA (g): 4.5 Cukry (g): 7.3 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 1.5


Dochucovadla:

Sůl, pepř

Postup přípravy

Rozehřejeme olej s máslem a lehce rezetřený česnek. Přidáme nakrájená rajčata a petrželku s kukuřicí. Osolíme a pomalu dusíme. S tuňáka slijeme štávu a dáme ohřát do pánve. Těstoviny uvaříme klasickým způsobem a smícháme se směsí. Můžeme posypat sýrem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma