TOPlist


Kuře na paprice

  • Uživatelský recept
  • Autor: Medved77
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kuřecí prsa bez kůže300
Cibule80
Lučina Žervé s jogurtem80
Máslo čerstvé3
Mouka žitná celozrnná3
Mléko trvanlivé odtučněné (0,5 % tuku)50

Energetická hodnota celkem: 2375 kJ

Bílkoviny (g): 77, Tuky (g): 22, Sacharidy (g): 15 SAFA (g): 14 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1188 kJ

Bílkoviny (g): 38.5, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 7.5 SAFA (g): 7 Cukry (g): 4.5 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

Sladká paprika, koření (např. grilovací), sůl.

Postup přípravy

Cibuli nakrájejte a nechte zesklovatět na rozehřátém másle, přidejte kousky masa, zprudka opečte, aby se zatáhlo, a osolte. Přidejte papriku a případně další oblíbené koření, nechte chvilku rozvonět, zalejte vodou a asi 15 minut povařte. Ke změklému masu přidejte trochu mléka a všechno žervé, které omáčku i zahustí. Kdyby se vám přece jen zdála moc řídká, přidejte lžíci žitné mouky rozšlehané v trošce mléka a povařte do zhoustnutí.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma