- Autor: Nojvirtka
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 350 |
Máslo čerstvé | 30 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1000 |
Bujón průměr (v suchém stavu) | 25 |
Energetická hodnota celkem: 1820 kJ
Bílkoviny (g): 6,
Tuky (g): 28,
Sacharidy (g): 37,
SAFA (g): 18,
Cukry (g): 23,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 455 kJ
Bílkoviny (g): 1.5, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 9.3, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 5.8, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Na másle 10min dusíme cibuli do měkka, pak zalijeme 1l horkého silného vývaru a dalších 5-10min vaříme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.