TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

celero - fazolová paštika

Zpět
  • Autor: mortyssa
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 10.00

Ingredience

Dochucovadla:

Můžeme vmíchat zelený nakládaný pepř. Po vychladnutí válečky obalíme v sekaných bylinách - petžel, bazalka atd

Energetická hodnota celkem: 3529 kJ

Bílkoviny (g): 49, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 150, SAFA (g): 0, Cukry (g): 66, Vláknina (g): 44, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 353 kJ

Bílkoviny (g): 4.9, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 15, SAFA (g): 0, Cukry (g): 6.6, Vláknina (g): 4.4, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Uvařený celer a fazole vyšleháme v robotu do hladka. Ochutíme solí, citrónovou šťávou (můžeme přidat i kůru): Tvoříme válečky, které dáme stuhnout do lednice. Podáváme na celozrnném pečivu a se zeleninou

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři