- Autor: mortyssa
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer bulva | 750 |
Fazole bílé sterilované v mírně slaném nálevu | 480 |
Citronová šťáva | 10 |
Citronová kůra | 1 |
Dochucovadla:
Můžeme vmíchat zelený nakládaný pepř. Po vychladnutí válečky obalíme v sekaných bylinách - petžel, bazalka atd
Energetická hodnota celkem: 3529 kJ
Bílkoviny (g): 49,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 150,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 66,
Vláknina (g): 44,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 353 kJ
Bílkoviny (g): 4.9, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 15, SAFA (g): 0, Cukry (g): 6.6, Vláknina (g): 4.4, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Uvařený celer a fazole vyšleháme v robotu do hladka. Ochutíme solí, citrónovou šťávou (můžeme přidat i kůru): Tvoříme válečky, které dáme stuhnout do lednice. Podáváme na celozrnném pečivu a se zeleninou
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.