TOPlist


celero - fazolová paštika

  • Uživatelský recept
  • Autor: mortyssa
  • Porce: 10.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Celer bulva750
Fazole bílé sterilované v mírně slaném nálevu480
Citronová šťáva10
Citronová kůra1

Energetická hodnota celkem: 3529 kJ

Bílkoviny (g): 49, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 150 SAFA (g): 0 Cukry (g): 66 Vláknina (g): 44 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 353 kJ

Bílkoviny (g): 4.9, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 15 SAFA (g): 0 Cukry (g): 6.6 Vláknina (g): 4.4 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

Můžeme vmíchat zelený nakládaný pepř. Po vychladnutí válečky obalíme v sekaných bylinách - petžel, bazalka atd

Postup přípravy

Uvařený celer a fazole vyšleháme v robotu do hladka. Ochutíme solí, citrónovou šťávou (můžeme přidat i kůru): Tvoříme válečky, které dáme stuhnout do lednice. Podáváme na celozrnném pečivu a se zeleninou

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma