TOPlist


celerovoryzova placka

  • Uživatelský recept
  • Autor: adriana2
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Celer bulva320
Kuřecí stehno bez kůže108
Rýžové nudle (uvařené)44
Brambory vařené90
Sezamová semínka10
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)10

Energetická hodnota celkem: 2527 kJ

Bílkoviny (g): 32, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 66 SAFA (g): 4 Cukry (g): 20 Vláknina (g): 9 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 421 kJ

Bílkoviny (g): 5.3, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 11 SAFA (g): 0.7 Cukry (g): 3.3 Vláknina (g): 1.5 Sůl (g): 0.2


Dochucovadla:

sul ,kurkuma,koriandr,sezm,skorice.

Postup přípravy

uvareny celer nakrajime,, kureci stehna bez kuze uvarena nakrajime ,osmahneme na oleji,vareny brambor totez .na maso dame take osmahnout koreni,,spetka koriandru+kurkuma+skorice+sul+sezam.seminko 10g,vse zamichame na keram.panvi.pak namocime ryzove placky ve vlazne vode ,po zmeknuti nandame smes prikrijeme druhou plackou a pak okolo zabalime a smazime na panvi do zlatova.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma