- Autor: adriana2
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer bulva | 320 |
Kuřecí stehno bez kůže | 108 |
Rýžové nudle (uvařené) | 44 |
Brambory vařené | 90 |
Sezamová semínka | 10 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Dochucovadla:
sul ,kurkuma,koriandr,sezm,skorice.
Energetická hodnota celkem: 2527 kJ
Bílkoviny (g): 32,
Tuky (g): 21,
Sacharidy (g): 66,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 421 kJ
Bílkoviny (g): 5.3, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 11, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 3.3, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
uvareny celer nakrajime,, kureci stehna bez kuze uvarena nakrajime ,osmahneme na oleji,vareny brambor totez .na maso dame take osmahnout koreni,,spetka koriandru+kurkuma+skorice+sul+sezam.seminko 10g,vse zamichame na keram.panvi.pak namocime ryzove placky ve vlazne vode ,po zmeknuti nandame smes prikrijeme druhou plackou a pak okolo zabalime a smazime na panvi do zlatova.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.