TOPlist


Fazolky čerstvé se slaninou a vejcem

  • Uživatelský recept
  • Autor: Rubicz
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Slanina anglická110
Olej olivový30
Vejce celá průměr210
Chilli omáčka sladká5
Česnek27
Cibule70
Fazolky560

Energetická hodnota celkem: 5301 kJ

Bílkoviny (g): 58, Tuky (g): 88, Sacharidy (g): 57 SAFA (g): 29 Cukry (g): 34 Vláknina (g): 19 Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1325 kJ

Bílkoviny (g): 14.5, Tuky (g): 22, Sacharidy (g): 14.3 SAFA (g): 7.3 Cukry (g): 8.5 Vláknina (g): 4.8 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

sůl, chili

Postup přípravy

Na oleji osmahneme slaninu, podusíme fazolky s cibulí a česnekem a nakonec přidáme rozšlehaná vejce. Po minutě odstavíme a hotovo.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma