TOPlist


Dietne llievance

  • Uživatelský recept
  • Autor: ivusiak
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Med včelí8
Mléko trvanlivé odstředěné (0,5 % tuku)150
Vločky ovesné200
Vejce celé (syrové)55

Energetická hodnota celkem: 3626 kJ

Bílkoviny (g): 38, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 134 SAFA (g): 4 Cukry (g): 16 Vláknina (g): 25 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Vločky zalejeme mliekom a necháme ich 20 minút odstáť a napučať. Potom do zmesi pridáme vajíčko a med a ponorným mixérom poriadne vymiešame. Dostaneme stredne husté cesto, z ktorého si upečieme lievančeky na štipke olivového alebo kokosového oleja. Obracajú sa bezproblémovo, chutia skvelo.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma