TOPlist


Krevetové rizoto

  • Uživatelský recept
  • Autor: mechura
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 25

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
rýže kulatozrn.80
Krevety (syrové)400
Cibule60
Cuketa120
Pórek60
Voda, minerální voda, pramenitá voda bez příchutě300
Víno bílé suché50

Energetická hodnota celkem: 3160 kJ

Bílkoviny (g): 81, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 87 SAFA (g): 3 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 7 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1580 kJ

Bílkoviny (g): 40.5, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 43.5 SAFA (g): 1.5 Cukry (g): 4.5 Vláknina (g): 3.5 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

sůl pepř

Postup přípravy

Na malé množství oleje dáme cibuli zesklovatět, přidat rýži lehce orestovat přidat víno a lehce vyvařit. přidat cuketu , krevety, pórek a podlít vodou nebo vývarem. osolit opepřit. Za občasného podlévání vaříme cca 20minut . Nakonec přidáme čerstvý koriandr a zakápnout limetkou. Dobrou chuť

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma