TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

dýňová polévka se zázvorem

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

chilli,pepř, sůl, tymián

Energetická hodnota celkem: 1667 kJ

Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 30, Sacharidy (g): 30, SAFA (g): 17, Cukry (g): 20, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 556 kJ

Bílkoviny (g): 2, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 5.7, Cukry (g): 6.7, Vláknina (g): 2.7, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Na másle orestovat cibuli a kostičky dýně hokaidó, okořenit solí pepřem, tymiánem a špetičkou chilli. Zalít vodou a krátce povařit s kouskem zázvoru. Rozmixovat na krém. Podává se se lžící zakysané smetany (možný i opečený toust).

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři