- Autor: helenka1150
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Máslo čerstvé nesolené | 34 |
Cibule | 120 |
Dýně průměr | 287 |
Zázvor | 6 |
Voda, minerální voda, pramenitá voda bez příchutě | 1000 |
Dochucovadla:
chilli,pepř, sůl, tymián
Energetická hodnota celkem: 1667 kJ
Bílkoviny (g): 6,
Tuky (g): 30,
Sacharidy (g): 30,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 556 kJ
Bílkoviny (g): 2, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 5.7, Cukry (g): 6.7, Vláknina (g): 2.7, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Na másle orestovat cibuli a kostičky dýně hokaidó, okořenit solí pepřem, tymiánem a špetičkou chilli. Zalít vodou a krátce povařit s kouskem zázvoru. Rozmixovat na krém. Podává se se lžící zakysané smetany (možný i opečený toust).
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.