TOPlist


Kuře na kari

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kuřecí prsa bez kůže300
Olej olivový10
Cibule50
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku)300
Smetana ke šlehání 33%30
Mouka žitná celozrnná40

Energetická hodnota celkem: 3285 kJ

Bílkoviny (g): 85, Tuky (g): 28, Sacharidy (g): 47 SAFA (g): 13 Cukry (g): 18 Vláknina (g): 7 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1643 kJ

Bílkoviny (g): 42.5, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 23.5 SAFA (g): 6.5 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 3.5 Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Na pánvičce na oleji orestujeme cibuli a přidáme na kostičky nakrájené kuřecí maso posypané kořením kari. Když je opečené ze všech stran, přilijeme ohřáté mléko. Takto dusíme cca 20 min, dokud není maso měkké. Poté ještě dochutíme solí a kari a případně zahustíme. Podáváme s rýží.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma