TOPlist


MASO NA KAPUSTĚ (vepřové nebo kuřecí)

  • Uživatelský recept
  • Autor: ffloa
  • Porce: 3.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Brambory vařené (nesolené)450
Olej běžný (průměr)15
Mouka pšeničná hladká15
Česnek30
Kapusta hlávková350
Cibule100
Vepřová plec (syrová)300

Energetická hodnota celkem: 5190 kJ

Bílkoviny (g): 81, Tuky (g): 49, Sacharidy (g): 108 SAFA (g): 16 Cukry (g): 16 Vláknina (g): 27 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1730 kJ

Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 16.3, Sacharidy (g): 36 SAFA (g): 5.3 Cukry (g): 5.3 Vláknina (g): 9 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl, pepř, kmín, paprika pro barvu (nemusí být)

Postup přípravy

Buď dělám vše v jednom hrnci, anebo kapustu zvlášt a maso zvlášť. Při druhé variantě pak masem se šťávičku zaliju kapustu. Na cibulce orestuji masíčko, trohu vody, okořením, dusím. V případě "vše v jednom hrnci" přidám kapustu, vodu, zahustím... Jinak dělám kapustu zvlášt, kdy ji podusím, okořeněnou, zahustím. Podávám s bramborem. Dělám opět na dva způsoby, buď s česnekem nebo bez.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma