TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

pomazánka celerová s ředkvičkou

Zpět
  • Autor: smisekz
  • Doba přípravy (min.): 15
  • Uživatelský recept
  • Porce: 30.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 3031 kJ

Bílkoviny (g): 12, Tuky (g): 63, Sacharidy (g): 24, SAFA (g): 42, Cukry (g): 17, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 101 kJ

Bílkoviny (g): 0.4, Tuky (g): 2.1, Sacharidy (g): 0.8, SAFA (g): 1.4, Cukry (g): 0.6, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Nahrubo nastrouháme celer (kousek, já měla 88g) a ředkvičky (celý svazek - asi 100g). Přidáme pomazánkové máslo a trošku bílého jogurtu (cca 30-50 g na zjemnění a rozředění). Osolíme a opepříme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři