TOPlist


Katův šleh

  • Uživatelský recept
  • Autor: verrunnkaa
  • Porce: 6.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kančí průměr (syrové)700
Vepřová kotleta (syrová bez kosti)300
Kečup200
Sádlo vepřové škvařené50
Okurky sterilované průměr30
Cibule270
Paprika červená200
Hotová jíška (v suchém stavu)20

Energetická hodnota celkem: 9764 kJ

Bílkoviny (g): 224, Tuky (g): 111, Sacharidy (g): 94 SAFA (g): 50 Cukry (g): 64 Vláknina (g): 13 Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 1627 kJ

Bílkoviny (g): 37.3, Tuky (g): 18.5, Sacharidy (g): 15.7 SAFA (g): 8.3 Cukry (g): 10.7 Vláknina (g): 2.2 Sůl (g): 1

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma