TOPlist


Jahodová bublanina II

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vejce celá průměr330
Mouka pšeničná polohrubá300
Cukr bílý (řepný, třtinový)200
Jahody500
Kypřící prášek do pečiva5
Voda, minerální vody bez příchutě30
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)50

Energetická hodnota celkem: 12330 kJ

Bílkoviny (g): 75, Tuky (g): 86, Sacharidy (g): 466 SAFA (g): 17 Cukry (g): 231 Vláknina (g): 34 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 514 kJ

Bílkoviny (g): 3.1, Tuky (g): 3.6, Sacharidy (g): 19.4 SAFA (g): 0.7 Cukry (g): 9.6 Vláknina (g): 1.4 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma