TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

křehký koláč s jablky a tvarohem

Zpět
  • Autor: HelenaHej
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 12.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 11248 kJ

Bílkoviny (g): 50, Tuky (g): 117, Sacharidy (g): 344, SAFA (g): 69, Cukry (g): 87, Vláknina (g): 15, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 937 kJ

Bílkoviny (g): 4.2, Tuky (g): 9.8, Sacharidy (g): 28.7, SAFA (g): 5.8, Cukry (g): 7.3, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

těsto : máslo a mouka se drolí na drobenku, pak se přidá ledová voda uhněte těsto. Dá se odpočinout do ledničky aspoň na hodinu. Jablka oloupeme zbavíme jadřinců a nakrájíme na tenké plátky-měsíčky. Uvaříme pudink a ještě do horkého vešleháme tvaroh. Těsto vyválíme na placku a dáme do vymazané formy a uděláme okraje, nalijeme pudink s tvarohem, poklademe jablka, lehce posypeme skořicí a dáme péct do předem vyhřáté trouby na 160°C a pečeme cca 40 minut (dozlatova) Ještě horké potřeme meruňkovým džemem

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři