TOPlist


Ptáčci

  • Uživatelský recept
  • Autor: verrunnkaa
  • Porce: 5.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová kýta (syrová)590
Sádlo vepřové škvařené30
Kuřecí vídeňské párky67
Vejce celé (vařené natvrdo)108
Hořčice plnotučná průměr40
Okurky sterilované průměr65
Cibule130
Hotová jíška (v suchém stavu)50

Energetická hodnota celkem: 7625 kJ

Bílkoviny (g): 147, Tuky (g): 116, Sacharidy (g): 44 SAFA (g): 54 Cukry (g): 12 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1525 kJ

Bílkoviny (g): 29.4, Tuky (g): 23.2, Sacharidy (g): 8.8 SAFA (g): 10.8 Cukry (g): 2.4 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 0.8

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma