TOPlist


Chrumkava cizrna/cicer

  • Uživatelský recept
  • Autor: ZuzaZuzaZuza
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cizrna sterilovaná400

Energetická hodnota celkem: 2160 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 76 SAFA (g): 2 Cukry (g): 23 Vláknina (g): 24 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1080 kJ

Bílkoviny (g): 12, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 38 SAFA (g): 1 Cukry (g): 11.5 Vláknina (g): 12 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

podla chuti, fantazii sa medze nekladu. Ja som tentokrat okorenila bazalkou, indickym korenim, provensalskym a osolila.

Postup přípravy

Taka zdravsia slana pochutka, ked vas chyti mlsna a mate chut na chipsy, alebo oriesky, ale nechcete jest viac tuku. Vopred uvarenu cizrnu nechame odkvapkat, ochutim roznymi koreninami, bylinkami, okorenime, osolime. Pokvapkame olivovym olejom a dobre premiesame. Rozlozime rovnomerne na plech a pecieme v predhriatej trube na 200 stupnov 30 minut. Aspon raz premiesat. A ak sa vam zdaju malo chrumkave, nechajte ich este maximalne 5 minut.

Fotografie



Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma