TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

jáhlová kAŠE - sladká

Zpět
  • Autor: marbell1
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

špetka soli

Energetická hodnota celkem: 4415 kJ

Bílkoviny (g): 34, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 193, SAFA (g): 6, Cukry (g): 20, Vláknina (g): 23, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1104 kJ

Bílkoviny (g): 8.5, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 48.3, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 5.8, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Jáhly spaříme vařicí vodou. V nové vodě přivedeme k varu, mírně vaříme bez míchání 15 minut. Necháme 30 minut dojít na vypnuté plotně pod utěrkou. Po částečném zchladnutí důkladně rozmixujeme tyčovým mixérem. Kaše přitom zhoustne, proto poměr s vodou 1:4. Nakonec pro zjemnění zamixujeme libovolné mléko v prášku. Dál postupujeme jako s krupicovou kaší.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři