- Autor: s.pes
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rýže Arborio (v suchém stavu) | 300 |
Olej olivový | 10 |
Máslo čerstvé | 15 |
Pór | 50 |
Petržel - kořen | 50 |
Mrkev | 150 |
Dýně | 1000 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 900 |
Energetická hodnota celkem: 6791 kJ
Bílkoviny (g): 38,
Tuky (g): 26,
Sacharidy (g): 309,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 49,
Vláknina (g): 27,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1132 kJ
Bílkoviny (g): 6.3, Tuky (g): 4.3, Sacharidy (g): 51.5, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 8.2, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.