TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

jablečník - křehký koláč

Zpět
  • Autor: Zuzana Zuzka
  • Doba přípravy (min.): 150
  • Uživatelský recept
  • Porce: 30.00

Ingredience

Dochucovadla:

skořice, badyán, hřebíček, ....

Energetická hodnota celkem: 22358 kJ

Bílkoviny (g): 73, Tuky (g): 226, Sacharidy (g): 725, SAFA (g): 98, Cukry (g): 283, Vláknina (g): 59, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 745 kJ

Bílkoviny (g): 2.4, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 24.2, SAFA (g): 3.3, Cukry (g): 9.4, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0

Postup přípravy

kromě jablek vše smícháme, uhněteme tuhé těsto, necháme 1hodinu odpočinout v lednici. Rozdělíme na poloviny, rozválíme na placky velikosti plechu a mezi ně dáváme nádivku z jablek. Nádivka: jablka nastrouháme nahrubo a mírně podusíme, můžeme přidat rozinky, ořechy, skořici ...., jablek můžeme dát i víc, těsto trochu nabyde a je lepší, když je vyšší i jablečná vrstva Pečeme na 170 °C asi 40 minut, podle trouby množství je na velký plech

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři