TOPlist


jablkové řezy

  • Uživatelský recept
  • Autor: ipajeros
  • Porce: 16.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mouka pšeničná celozrnná160
Mouka špaldová celozrnná160
Vejce celé (syrové)55
Máslo čerstvé nesolené250
Jablko1000
Ocet21
Lískové ořechy (nesolené)60

Energetická hodnota celkem: 16718 kJ

Bílkoviny (g): 64, Tuky (g): 257, Sacharidy (g): 337 SAFA (g): 109 Cukry (g): 110 Vláknina (g): 53 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1045 kJ

Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 16.1, Sacharidy (g): 21.1 SAFA (g): 6.8 Cukry (g): 6.9 Vláknina (g): 3.3 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl,8 lžic vlažné vody

Postup přípravy

z přísad vypracujeme hladké těsto, které vyválíme na 2 pláty. Jeden přeneseme na suchý plech, poklademe strouhanými a ochucenými jablky a druhým plátem přikryjeme. Povrch popícháme vidličkou, můžeme potřít rozšlehaným vejcem a upečeme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma