- Autor: shipka45
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory pozdní | 300 |
Řepa červená | 300 |
Celer bulva | 100 |
Kedlubna | 100 |
Česnek | 20 |
Olej řepkový | 20 |
Rajčatové pyré | 150 |
Voda | 1200 |
Cibule | 50 |
Mrkev | 120 |
Zelí bílé hlávkové | 300 |
Dochucovadla:
vegeta, rasca, bobkový list
Energetická hodnota celkem: 3465 kJ
Bílkoviny (g): 24,
Tuky (g): 23,
Sacharidy (g): 128,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 54,
Vláknina (g): 30,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 866 kJ
Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 5.8, Sacharidy (g): 32, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 13.5, Vláknina (g): 7.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.