TOPlist


Kapr s citronem a oregánem, brambory, červená řepa

  • Uživatelský recept
  • Autor: Issina
  • Porce: 3.00
  • Doba přípravy (min.): 70

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kapr (syrový)700
Brambory (syrové)300
Máslo čerstvé nesolené15
Citron30
Červená řepa sterilovaná300

Energetická hodnota celkem: 5720 kJ

Bílkoviny (g): 137, Tuky (g): 55, Sacharidy (g): 77 SAFA (g): 18 Cukry (g): 27 Vláknina (g): 10 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1907 kJ

Bílkoviny (g): 45.7, Tuky (g): 18.3, Sacharidy (g): 25.7 SAFA (g): 6 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 3.3 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

sůl, kmín, citron, oregáno čerstvé lístky

Postup přípravy

Porce kapra osolíme, jemně posypeme kmínem, vložíme do nerez zapékací misky a zakapeme citronem, na každou porci dáme 5g másla, mírně podlijeme vodou, pečeme zvolna na 150 stupňů v horkovzdušné troubě cca 20 minut, potom na porce pokládáme čerstvé lístky oregána a pečeme ještě asi 10 minut. Mezitím oškrábeme brambory, uvaříme v osolené vodě s kmínem. Při servírování na talíř dáme porci ryby, porci brambor a do misky salát z sterilovaný červené řepy.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma