- Autor: Karolína Fourová
- Doba přípravy (min.): 15
- STOB recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda | 60 |
Sójová omáčka | 20 |
Ocet vinný | 60 |
Chilli omáčka | 20 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 10 |
Indiana Jerky sušené hovězí maso Original | 50 |
Papája | 400 |
Dochucovadla:
2 lžíce omáčky Hoisin, 2 hrsti bazalkových lístků
Energetická hodnota celkem: 1904 kJ
Bílkoviny (g): 32,
Tuky (g): 3,
Sacharidy (g): 78,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 57,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 476 kJ
Bílkoviny (g): 8, Tuky (g): 0.8, Sacharidy (g): 19.5, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 14.3, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Papáju oloupeme a nastrouháme na julliene (nudličky). Smícháme s nasekanou bazalkou, pokrájeným Jerky masem. Ze zbylých ingrediencí vytvoříme zálivku a důkladně před podáváním promícháme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.