TOPlist


Špíz

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Paprika červená100
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)20
Hlíva ústřičná200
Cibule100
Kuřecí prsa bez kůže100
Vepřová plec100

Energetická hodnota celkem: 2612 kJ

Bílkoviny (g): 50, Tuky (g): 34, Sacharidy (g): 28 SAFA (g): 8 Cukry (g): 13 Vláknina (g): 9 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 653 kJ

Bílkoviny (g): 12.5, Tuky (g): 8.5, Sacharidy (g): 7 SAFA (g): 2 Cukry (g): 3.3 Vláknina (g): 2.3 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl,pepř,medvědíčesnek,

Postup přípravy

Na kostky nakrájené maso a zeleninu promícháme s kořením a olejem, necháme hoďku odležet, pak napícháme na špejle pečeme v troubě do měkka.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma