TOPlist


Bravčový guľaš

  • Uživatelský recept
  • Autor: shipka45
  • Porce: 3.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olej slunečnicový13
Cibule40
Vepřová plec (syrová)230
Lečová zmes275
kukuričný škrob10
Voda120

Energetická hodnota celkem: 2984 kJ

Bílkoviny (g): 47, Tuky (g): 46, Sacharidy (g): 26 SAFA (g): 19 Cukry (g): 10 Vláknina (g): 7 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 995 kJ

Bílkoviny (g): 15.7, Tuky (g): 15.3, Sacharidy (g): 8.7 SAFA (g): 6.3 Cukry (g): 3.3 Vláknina (g): 2.3 Sůl (g): 0.7


Dochucovadla:

soľ, čierne korenie,, červená paprika

Postup přípravy

Na oleji smažíme cibuľu do sklovitá. Pridáme červenú papriku, mäso pokrájané na rezančeky. Opečieme, osolíme, okoreníme, podlejeme trochu vodu a dusíme až do zmäknutia. Pridáme lečovú ymes (vlastný polotovar), prehrejeme a ešte pridáme kukuričný škrob rozmiešaný v troške vodu. Necháme zovrieť a povaríme ešte asi 5 minút a môžeme servírovať.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma