TOPlist


Boršč

  • Uživatelský recept
  • Autor: 1a234
  • Porce: 8.00
  • Doba přípravy (min.): 90

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí maso přední průměr (syrové)250
Vepřová žebra (syrová bez kosti)250
Cibule100
Zelí bílé hlávkové500
Řepa červená500
Brambory pozdní400
Mrkev200
Máslo čerstvé nesolené25
Fazole červené sterilované v nálevu150
Smetana zakysaná 20%200

Energetická hodnota celkem: 11880 kJ

Bílkoviny (g): 129, Tuky (g): 170, Sacharidy (g): 184 SAFA (g): 85 Cukry (g): 72 Vláknina (g): 45 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1485 kJ

Bílkoviny (g): 16.1, Tuky (g): 21.3, Sacharidy (g): 23 SAFA (g): 10.6 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 5.6 Sůl (g): 0.4


Dochucovadla:

sůl, bobkový list, nové koření, pepř celý,česnek,šťáva z 1/2 citronu

Postup přípravy

Uvasříme maso s česnekem, cibulí a kořením..Zvlášť dusíme řepu pokapanou citronem. Na pánvi osmažíme brambory a mrkev, podléváme vývarem z masa a dusíme. Po změknutí všechny suroviny spojíme v jednom hrnci,( maso nakrájímena kostky) přidáme fazole, zelí a vaříme ještě cca 15 min. Smetana se podává zvlášť, každý si ochutí přímo na talíři.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma