TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Boršč

Zpět
  • Autor: 1a234
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, bobkový list, nové koření, pepř celý,česnek,šťáva z 1/2 citronu

Energetická hodnota celkem: 11880 kJ

Bílkoviny (g): 129, Tuky (g): 170, Sacharidy (g): 184, SAFA (g): 88, Cukry (g): 72, Vláknina (g): 45, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1485 kJ

Bílkoviny (g): 16.1, Tuky (g): 21.3, Sacharidy (g): 23, SAFA (g): 11, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 5.6, Sůl (g): 0.4

Postup přípravy

Uvasříme maso s česnekem, cibulí a kořením..Zvlášť dusíme řepu pokapanou citronem. Na pánvi osmažíme brambory a mrkev, podléváme vývarem z masa a dusíme. Po změknutí všechny suroviny spojíme v jednom hrnci,( maso nakrájímena kostky) přidáme fazole, zelí a vaříme ještě cca 15 min. Smetana se podává zvlášť, každý si ochutí přímo na talíři.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři