TOPlist


Fit segedínský guláš

  • Uživatelský recept
  • Autor: Margharetka
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kuřecí stehno bez kůže (syrové bez kosti)300
Zelí bílé kysané ve slaném nálevu350
Cibule25
Elinas Jogurt řeckého typu bílý150
Olej řepkový15

Energetická hodnota celkem: 3119 kJ

Bílkoviny (g): 63, Tuky (g): 45, Sacharidy (g): 20 SAFA (g): 21 Cukry (g): 14 Vláknina (g): 10 Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1560 kJ

Bílkoviny (g): 31.5, Tuky (g): 22.5, Sacharidy (g): 10 SAFA (g): 10.5 Cukry (g): 7 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 2


Dochucovadla:

sůl, pepř, mletá červená paprika

Postup přípravy

Na rozpáleném oleji orestuji cibulku a přidám na kousky nakrájené maso a osolím...chvíli opékám...na chvíli odstavím z ohně a přidám mletou papriku a pepř...pořádně promíchám zaliji trochou vody a dám zpět na oheň přikriji a dusím asi 20 min...jak je maso měkké přidám propláchnuté zelí a nechám dusit asi 10 min jak je zelí měkké odstavím z tepla...později přimíchám jogurt

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma