TOPlist


Zapečené celozrnné bruschetty s tuňákem

  • STOB recept
  • Autor: Karolína Fourová
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 10

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mozzarella Light125
Tuňák ve vlastní šťávě200
Rajčatové pyré80
Česnek3
Bageta cereální210
Paprika sterilovaná280

Energetická hodnota celkem: 4598 kJ

Bílkoviny (g): 93, Tuky (g): 23, Sacharidy (g): 122 SAFA (g): 10 Cukry (g): 14 Vláknina (g): 13 Sůl (g): 9

Energetická hodnota na 1 porci: 1150 kJ

Bílkoviny (g): 23.3, Tuky (g): 5.8, Sacharidy (g): 30.5 SAFA (g): 2.5 Cukry (g): 3.5 Vláknina (g): 3.3 Sůl (g): 2.3


Dochucovadla:

sůl, pepč, bazalka

Postup přípravy

Troubu předehřejeme na 200 °C. Celozrnnou bagetu nakrájíme na plátky, lehce opečeme a potřeme česnekem. Pečené sterilované papriky nakrájíme na nudličky a smícháme s rajčatovým pyré a bazalkou. Osolíme, opepříme, naneseme na opečený chléb, navrch položíme kousky tuňáky a poklademe mozzarellou. Takto obložené bruschetty ještě 5 minut zapečeme a podáváme teplé s čerstvou bazalkou.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (27 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

23. 10. 2017 17:43

babicka Eva

Tuňáka mám vždy po ruce, takže nová inspirace

23. 10. 2017 09:35

Yogii

Bruschettu mám ráda, s tuňákem jsem je ještě nikdy nedělala. Dobrý nápad.

08. 07. 2017 18:18

studentka88

Vypadá to chutně,vyzkouším!

31. 03. 2017 15:15

Hanuja

Zkusím brzy.

30. 03. 2017 08:40

MaHelen

Tuňáka mám moc ráda prima nové recepty zařadím

28. 03. 2017 22:27

Niraska

Tohle je přesně pro mě, moc díky za recept, ráda zkusím :-)

28. 03. 2017 20:18

lekin

To vypadá skvěle, je to jednoduché, takže zkusím.

28. 03. 2017 15:46

DanaR

Docela jednoduché a určitě moc dobré.

27. 03. 2017 23:06

Slonik71

To si udělám

27. 03. 2017 21:25

dylen

recept vypadá dobře

27. 03. 2017 19:13

ina49

Dobrý recept, zítra udělám.

27. 03. 2017 08:18

dolevina

Taky bych upřednostnila rajčata místo pyré.

27. 03. 2017 00:25

martashi

A rajčata na kostičky místo pyré.

27. 03. 2017 00:17

CarteroGS1

Papriku bych použil čerstvou pečenou, ale jinak OK :-)

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma