TOPlist


Letní salát s rukolou, jahodami a mozzarellou

  • STOB recept
  • Autor: karolinafourova
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 15

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Rukola200
Galbani Mozzarella Light200
Rajčata cherry200
Jahody100
Olej olivový15
Ocet Balsamico15
Chléb slunečnicový vícezrnný100
Slunečnicová semínka (nesolená)8

Energetická hodnota celkem: 3915 kJ

Bílkoviny (g): 53, Tuky (g): 45, Sacharidy (g): 84 SAFA (g): 18 Cukry (g): 25 Vláknina (g): 13 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1958 kJ

Bílkoviny (g): 26.5, Tuky (g): 22.5, Sacharidy (g): 42 SAFA (g): 9 Cukry (g): 12.5 Vláknina (g): 6.5 Sůl (g): 1.5


Dochucovadla:

sůl, pepř.

Postup přípravy

Cherry rajčátka nakrájíme na poloviny, jahody na plátky a mozzarellu natrháme na kousky. Vše promícháme spolu s omytou a oasušenou rukolou, lehce ochutíme solí a pepřem a podáváme zakapané olivovým olejem a balzamikovým octem. K salátu se hodí tmavé pečivo.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma