TOPlist


Rybí karbanátky

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kapr300
Houska vícezrnná50
Vejce celá průměr55
Strouhanka30
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)10

Energetická hodnota celkem: 3302 kJ

Bílkoviny (g): 68, Tuky (g): 36, Sacharidy (g): 47 SAFA (g): 9 Cukry (g): 3 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1651 kJ

Bílkoviny (g): 34, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 23.5 SAFA (g): 4.5 Cukry (g): 1.5 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

sůl,pepř,rozmarýn,tymián,bazalka,mletý kmín,

Postup přípravy

Vykostěné rybí maso pomeleme spolu s namočenou houskou, okořeníme,osolíme, přidáme vejce, utvoříme placičky,které opečeme na lehce naolejované pánvi.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma