TOPlist


Guláš

  • Uživatelský recept
  • Autor: hansrene
  • Porce: 10.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Voda875
Hotová jíška (v suchém stavu)59
Koření průměr (bez soli)18
Sádlo vepřové škvařené29
Vepřová plec (syrová)1174
Cibule80

Energetická hodnota celkem: 11074 kJ

Bílkoviny (g): 229, Tuky (g): 171, Sacharidy (g): 43 SAFA (g): 84 Cukry (g): 4 Vláknina (g): 8 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1107 kJ

Bílkoviny (g): 22.9, Tuky (g): 17.1, Sacharidy (g): 4.3 SAFA (g): 8.4 Cukry (g): 0.4 Vláknina (g): 0.8 Sůl (g): 0.1


Dochucovadla:

Sůl, gulášové koření

Postup přípravy

Fotografie



Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma