TOPlist
Sledujte nás:

Fazole se zeleninou a uzeným masem

Zpět
  • Autor: Dasa53
  • Doba přípravy (min.): 50
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, garam massala, římský kmín, čerstvý koriandr

Energetická hodnota celkem: 3543 kJ

Bílkoviny (g): 62, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 99, SAFA (g): 9, Cukry (g): 46, Vláknina (g): 32, Sůl (g): 7

Energetická hodnota na 1 porci: 1181 kJ

Bílkoviny (g): 20.7, Tuky (g): 6.7, Sacharidy (g): 33, SAFA (g): 3, Cukry (g): 15.3, Vláknina (g): 10.7, Sůl (g): 2.3

Postup přípravy

Uzené maso uvaříme (nesolím, uzené je slané). Zeleninu očistíme, nakrájíme na menší kostky, cibuli osmažíme na olivovém oleji. Přidáme fazole, zeleninu a nakrájené uzené maso a lisovaná rajčata, nasekaný koriandr, sůl a koření, vaříme do mírného změknutí zeleniny (nerozvářet). Podáváme (s chlebem nebo bramborami, ale dá se jíst i bez přílohy).

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři