TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Rybí aspik

Zpět
  • Autor: tkoskubova
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kapr (syrový)500
Cibule500
Mrkev500

Dochucovadla:

Sůl,nové koření

Energetická hodnota celkem: 4300 kJ

Bílkoviny (g): 102, Tuky (g): 33, Sacharidy (g): 80, SAFA (g): 9, Cukry (g): 45, Vláknina (g): 25, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1075 kJ

Bílkoviny (g): 25.5, Tuky (g): 8.3, Sacharidy (g): 20, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 11.3, Vláknina (g): 6.3, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Kapří hlavy uvaříme s mrkví a cibulí,hodně osolíme,necháme vychladnout a dáme pak do lednice.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři