- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 200 |
Klobása papriková | 100 |
Mouka pšeničná hladká | 50 |
Sádlo vepřové škvařené | 5 |
Zelí bílé kysané ve slaném nálevu | 600 |
Fazole bílé uvařené (nesolené) | 300 |
Hovězí vývar (čistý) | 1000 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,paprika,chilli
Energetická hodnota celkem: 5358 kJ
Bílkoviny (g): 62,
Tuky (g): 47,
Sacharidy (g): 141,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 44,
Sůl (g): 19
Energetická hodnota na 1 porci: 1340 kJ
Bílkoviny (g): 15.5, Tuky (g): 11.8, Sacharidy (g): 35.3, SAFA (g): 4.8, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 11, Sůl (g): 4.8
Postup přípravy
Vařené fazole přidáme k podušenému kysanému zelí, zasypeme paprikou a zalijeme vývarem, lehce zahustíme jíškou,dochutíme a přidáme pro masožravce nakrájenou klobásu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.