TOPlist
Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Mléčná natural rýže s jogurtem a ovocem

Zpět
  • Autor: Hanka Malkova
  • Doba přípravy (min.): 35
  • STOB recept
  • Porce: 5.00

Porce odpovídá zhruba na snídani pro méně aktivní hubnoucí ženu. Pokud máte kaši na svačinu, trochu zmenšete porci. Pokud jste muž, máte více aktivity nebo nepotřebujete hubnout, naopak na porci přidejte.

Ingredience

Dochucovadla:

vanilka

Energetická hodnota celkem: 6009 kJ

Bílkoviny (g): 58, Tuky (g): 39, Sacharidy (g): 201, SAFA (g): 28, Cukry (g): 78, Vláknina (g): 12, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1202 kJ

Bílkoviny (g): 11.6, Tuky (g): 7.8, Sacharidy (g): 40.2, SAFA (g): 5.6, Cukry (g): 15.6, Vláknina (g): 2.4, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Rýži propláchneme a vložíme do rendlíku, přidáme mléko, vanilku a přivedeme k varu. Vaříme na mírném plameni a postupně přiléváme vodu, jakmile se odvaří tekutina. Vaříme tak dlouho, než bude rýže měkká (pokud máte rýži natural, bude to trvat déle než u klasické bílé rýže). Hotovou rýži necháme trochu vychladnout a poté vmícháme jogurt. Rozdělíme na jednotlivé porce a dozdobíme libovolným ovocem, lze přidat i kokos nebo ořechy. Dle chuti kaši můžeme přisladit trochou cukru nebo čekankovým sirupem.

Fotografie

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři