- Autor: mvoborna
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh polotučný průměr | 250 |
Mouka špaldová celozrnná | 90 |
Vejce celé (syrové) | 110 |
Kečup | 30 |
Šunka vepřová průměr | 200 |
Kukuřice sterilovaná průměr | 100 |
Olivy zelené ve slaném nálevu | 50 |
Mozzarella 45% | 120 |
Žampiony | 100 |
Cibule | 80 |
Energetická hodnota celkem: 6158 kJ
Bílkoviny (g): 113,
Tuky (g): 59,
Sacharidy (g): 115,
SAFA (g): 29,
Cukry (g): 36,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 10
Energetická hodnota na 1 porci: 1540 kJ
Bílkoviny (g): 28.3, Tuky (g): 14.8, Sacharidy (g): 28.8, SAFA (g): 7.3, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 2.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.